Workshop : nabewerking voor beginners

Worshop nabewerking voor beginners

Je vakantie zit er op, je hebt een heleboel foto’s, maar wat doe je daar nu allemaal mee?

Laat je ze gewoon op je kaartje of op je gsm staan? Laad je ze op in je pc om er nooit meer naar te kijken? Of kijk je er niet meer naar omdat je ze niet mooi vindt? Of wil je gewoon meer halen uit je genomen foto’s?

Dan is deze workshop is voor u!

We beginnen met het downloaden van een eenvoudige software voor het organiseren van je foto’s op een logische manier, én voor nabewerking ervan. Ik je leer je je foto’s, door enkel aan een paar knopjes te schuiven, te tweaken van iets ‘gewoontjes’ naar iets dat echt de moeite waard is. We vertrekken dus van een goede foto en geven hem een “Wow” effect. Daarna maken we een selectie van de foto’s door de betere van de mindere te onderscheiden en brengen we die via online software samen in een ‘ouderwets’ foto album

voor
na

Deze workshop gaat door net na de vakantie, op zaterdag 7 september van 10 tot 16u in mijn studio in Zwijnaarde, in kleine groepjes van maximum 8 personen.

Kostprijs : 

  • workshop €80
  • software kan je gratis downloaden om ze 30 dagen te proberen, na eenmalige betaling online van 70€ kan je er dan onbeperkt gebruik van maken. 
  • broodjes inbegrepen
  • facultatief : de prijs van de fotoalbum (hangt af van de door jou gekozen maat en aantal het pagina’s) rechtstreeks te betalen op de betreffende
  • websites.
voor
na

Voor zij die het wensen kom ik je ook bij je thuis de knepen van het vak leren, dan doen we net hetzelfde als in de workshop maar dan individueel, one on one. Dan kunnen we het in 3 uurtjes klaren en kost het je €250. 

Wat heb je nodig? Foto’s! Uiteraard! Foto’s van een camera of van je smartphone, of beiden. Ben je op vakantie geweest breng dan die foto’s mee. En een laptop, tenzij je de workshop bij je thuis boekt. Check alvast deze link om te zien wat je zoal kan doen met deze software.

Boek snel! Aantal plaatsen is beperkt!

Ik gebruik de software Luminar 3 voor de organisatie van je foto’s en de nabewerking, en Albelli of Blurb voor de albums.

Ik wens je alvast een prettige vakantie toe met veel goede foto’s!

Leave a Reply